Çerkezköy Çekici


Çerkezköy‘de ve civarlarında Kızılpınar, Veliköy, Kapaklı, Saray, Çorlu, Silivri’de oto çekicimiz ile bize günün her saati 7/24 ulaşabilir araç çekme işleriniz için bizi arayabilirsiniz.

                                TELEFON ET ÇEKİCİ ÇAĞIR     

Profesyonel oto çekici ekibimiz ve işinde uzman oto servis personellerimiz ile en iyi hizmeti uygun fiyatlara ve zamanında alabilirsiniz. Önceliğimizin müşterilerimizin memnuniyetidir.

Sadece Çerkezköy ve civarlarına değil şehirlerarası mesafelere de araç taşıma çekme hizmeti sağlıyoruz. Şehirler arası çekici hizmeti için bizi arayarak fiyat teklifi alabilirsiniz. Size fiyat teklifi verebilmemiz için araç bilgisi, aracın cinsi, kaza durumu, aracın nereden nereye çekileceği gibi bilgileri vermeniz gerekmektedir. Fiyat belirlemede en önemli etkenler mesafe yani km bilgisi ve aracın cinsidir, gidilecek mesafe ve aracın ağırlığı yakıtı yani fiyatı direkt olarak etkileyen unsurlardır. Bunun yanında güzergah üzerindeki ücretli geçişler ve varsa feribot ücretleri ayrıca yol durumu gibi şeylerde önemlidir ve fiyata etki eder.

Oto çekici hizmeti için bir çok yerden fiyat teklifi alabilir, size en uygun fiyatı verdiğimizden emin olabilirsiniz.

Yolda kaldığınızda aracınızı çekmeden önce arızanız eğer bilgimiz dahilinde ise aracınızı çekmeden önce sorunu çözmeye odaklanırız. Oto kurtarıcı hizmetimizin yanı sıra oto servisimizde olduğu için müşterilerimize daha iyi bir hizmet sunma avantajı sağlıyoruz. Boya kaporta haricinde motor, mekanik, elektrik ve diğer konularda hizmet sağlayabilir oto servisimiz ile sizlere uygun fiyatlarla yardımcı olabiliriz.

Yorumlar